Locale Altele
Vineri, 25 Octombrie 2024
Vin, 25 Oct 2024
LocaleSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentLocaleInternInternaţionalCelebrităţiPink BlogŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Blues şi rock la "G.M. Zamfirescu"
Sergiu Lenghel  - Duminica, 14 Martie 2010

Blues şi rock în cadrul aceluiaşi concert la Centrul de Cultură "G.M. Zamfirescu". O combinaţie inedită, care însă nu prea i-a atras pe sătmăreni atât de mult precum precedentele concerte rock unde se zbenguiau şi dădeau din plete, cu berea în mână.

 

De-abia dacă au venit 50 de persoane sâmbătă seara la un concert care a prins bine publicului cunoscător, printre spectatori numărându-se Iris Morar şi Adrian Matus, doi elevi despre care cu siguranţă aţi auzit şi veţi mai auzi în continuare.

 

Trupele Black River Blues Band şi Majestic din Satu Mare au fost primele care au urcat pe scenă, după care au urmat arădenii de la Grimegod, considerată a fi prima trupă de death-doom din România.

 

Cea mai "tânără" formaţie a fost Black River Blues Band, înfiinţată anul trecut. Stilul reprezentat este blues-ul din anii ’30 până în zilele noastre. Joe, pe numele său adevărat Vekony Jozsef, este solistul trupei, iar la cei 28 de ani ai săi face show cu muzicuţa şi chitara, având la activ mai multe concerte prin Satu Mare şi Baia Mare. Cei de la Majestic au plonjat într-un pariu cu ei înşişi, prin care au demonstrat că sunt în stare să facă nişte coveruri de calitate după AC\DC.

3029 vizite
Distribuie pe